Våra produkter

”När jag började arbeta som hudterapeut för 13 år sedan blev jag ofta ifrågasatt huruvida en kräm verkligen kunde tas upp av huden. Jag visste att huden har en fantastisk upptagningsförmåga och att vi kan påverka vår hudhälsa genom vad vi väljer att applicera. För 13 år sedan fick jag hålla ett mindre föredrag för att få mina klienter att förstå det. Får jag frågan idag ställer jag motfrågan – Har du använt Voltaren gel eller Ipren gel mot smärta? De flesta svarar ja…sen behöver jag inte säga mer…”   Våra produktmärken är noga utvalda, vi kan stå bakom varje produkt vi säljer och svara för varje ingrediens och dess verkan.


Is clinical

är en exklusiv hudvårdsserie utvecklad av INNOVATIVE SKINCARE. Produkterna är resultatorienterade och optimalt utformade med den mest avancerade forskningsteknologin. Produkterna ger snabba, säkra och långsiktiga resultat. Produkterna rekommenderas och används professionellt av såväl hudterapeuter, dermatologer, läkare och plastikkirurger. Unikt för serien är all vetenskaplig forskning som ligger till grund för produkternas utformning.

iSCLINICALglobelogo web    Hydra-Cool 150dpi    FirmingComplex_web


Mene och Moy

Är framtagna av en plastikkirurg och en dermatolog som framgångsrikt forskat på hudens åldrande. Genomgående för produkterna är höga koncentrationer av aktiva ingredienser särskilt stabiliserad c-vitamin och glykolsyra. Det leder till nybildning av kollagen, elastin och hyaluronsyra som bryts ned i takt med att huden åldras.

image (2)


Jane Iredale

Janes mineralmakeup består av koncentrerade pigment med en unik sammansättning som ger en exklusiv finish och naturligt resultat med lyster. Samtliga produkter är fria från artificiell färg och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. För att förstärka produkternas hudvårdande egenskaper är de berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. De flesta fondations innehåller dessutom naturlig solskyddsfaktor.

image


Dermalogica

har under 25 år vuxit till ett av våra mest populära salongsmärken. Detta tack vare att de är fria från tilltäppande mineraloljor, irriterande artificiella färg och parfymämnen samt uttorkande S.D alkohol. Dermalogica tas fram av Internatinal dermal instute som hela tiden producerar nya produkter utifrån de behov som finns. Därför är Dermalogicas produkter alltid i tiden. Dermalogica består av ett flertal serier framtagna för alla våra hudtyper och hudtillstånd. Alla hudtyper kan få ett skräddarsytt hemmakit eller en skräddarsydd behandling utifrån sina specifika behov.

image (4) image (3)


Marc Inbane

Den nya generationen brun utan sol spray. Ger ett naturligt jämnt resultat som varar i upp till 5 dagar. Lätt att applicera själv, snabbtorkande och ingen kemisk unken doft. Innehåller vårdande ingredienser såsom Aloe Vera och Ginkgo. Välj bort de skadliga UV-strålarna men inte färgen!

marc


Maria Åkerberg Deepskin Organics

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom Maria Åkerbergs produkter. Produkterna är helt naturliga och 100 % ekologiska. Naturens inneboende kraft är starkare än du kan ana!

maria


Nimue

Har sedan starten 1994 utvecklats till ett globalt erkänt märke. Deras filosofi baseras på fyra behandlingsstenar; Föryngring, Återställande, Antioxidering och Solskydd. Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skydder mot yttre negativ miljöpåverkan.

Nimue inehåller inga artificiella doftämnen eller mineraloljor och har ett prisvärt, miljövänligt refillsystem.

De senaste åren har Nimue vunnit över 20 internationella priser.

image1