Omsorg, Kompetens, Ansvar

För oss innebär Omsorg att vara lyhörda inför dina önskemål och samtidigt erbjuda dig det bästa för dig.  Bli inte förvånad om du rekommenderas en billigare och/eller kortare behandling än vad du bokat. Efter samtal och analys kommer vi rekommendera det som vi anser är bästa anpassat för dina behov. Vi vill att du ska känna dig speciell, sedd och omhändertagen oavsett om du besöker oss en gång per år eller gång i veckan.

Kompetens¸ när du kommer till oss och träffar någon av oss terapeuter kan du alltid vara säker på att vi är utbildade inom våra respektive områden. Idag är lagstiftningen i vår bransch tyvärr bristfällig och många utövare saknar utbildning. Hos oss kan du alltid begära att ta del av terapeuternas diplom, certifikat, mästarbrev eller andra dokument som bekräftar och styrker vår kompetens och utbildning.

Ansvar, vi vill ta ansvar inte bara under tiden du är ”under vårt tak” utan även efter att du besökt oss. Vi vill alltid att du ska känna dig välkommen med frågor och synpunkter om våra produkter och behandlingar. Det händer att man inte får den effekt av en behandling eller produkt som man önskat och eftersom vi eftersträvar 100% nöjda kunder vill vi alltid ta del av och i mesta möjliga mån åtgärda detta.

 

Care and Beauty